Program

AI og Strategi 

I en verden, der konstant udvikler sig, er evnen til at tilpasse sig og træffe informerede beslutninger afgørende for din virksomheds succes. Her kommer kunstig intelligens (AI) ind som en værdifuld partner i udformningen jeres overordnede strategi. AI repræsenterer ikke blot en teknologisk fremskridt, men også en kraftfuld allieret, der kan afhjælpe flere nøglebehov i strategiske beslutningsprocesser.

En af de primære udfordringer for enhver virksomhed er at håndtere en overvældende mængde data og omdanne dem til brugbare indsigter. Her kan AI vise sig uundværlig. Med dens evne til at analysere store datamængder hurtigt og præcist, kan virksomheder få en dybere forståelse af markedstrends, kundeadfærd og konkurrencesituationen. Dette giver en solid base for at træffe velinformerede beslutninger. 

Kom med, når vi dykker ned i, hvordan AI kan styrke og forvandle din virksomheds strategi. 

Nysgerrig på området indenfor AI og Strategi?

11:15-12:00

AI: Aktuelle juridiske muligheder og udfordringer

Kristian og Emil vil give dig et overblik over de mest presserende risici, som virksomheder står overfor ved brug af AI i dagens landskab. De vil blandt andet komme ind på: 

 • Det nuværende juridiske landskab, med et skarpt fokus på IP-rettigheder, herunder hvordan man beskytter AI-output og undgår krænkelser.
 • Den nye AI-forordning og dens betydning.
 • Værdifulde råd om risikostyring, herunder anbefalinger til politikker og retningslinjer, som virksomheder kan implementere for at navigere sikkert i AI-verdenen.

Mødelokale 4

13:00-13:45

De mest spændende deep learning projekter i Terma

Vi kigger på nogle af de mest spændende deep learning projekter i Terma.

Det handler bl.a. om:

 • data dreven udvikling
 • edge baserede systemer
 • data med høj velocity.

Vi kigger på, hvordan man finder/visualiserer signaler samt hvordan vi i Terma arbejder med AI projekter, og hvordan vi sikrer gode forudsigelser fra AI motoren.

Målgruppen for oplægget

Foredraget henvender sig til alle, der interesserer sig for anvendt AI. Det kan være teknikkeren, der vil høre, hvordan andre bruger AI. Det kan være forretningsudvikleren eller lederen, der vil høre, hvordan man arbejder tæt sammen, når der er mange uvisheder/risks. Eller hvis man blot er nysgerrig på, hvad man kan med data.

Hvad du får ud af oplægget

Eksempler på AI og deep learning i anvendelse. Konkrete udfordringer og løsninger fra datadrevne projekter I samspillet mellem AI og forretningen.

Jan Neerbek - AI lead hos Terma

Mødelokale 4

13:00-13:45

Nvidia AI enterprise - hvordan kommer man i gang?

Ønsker din virksomhed at være på forkant med AI-teknologiens transformationelle potentiale?

Uanset om du er en beslutningstager,  teknologileder, eller bare nysgerrig omkring, hvordan AI kan implementeres i stor skala, vil Thomas’ indsigt i NVIDIA AI Enterprise give dig de værktøjer og den forståelse, du behøver for at tage det næste skridt.

Dette oplæg er  helt essentielt fordi: 

 • NVIDIA er relevant for alle, der beskæftiger sig med AI. Simpelthen fordi deres teknologi muliggør hastighed, nøjagtighed og evnen til at behandle enorme datamængder, som er afgørende for succesfulde AI-projekter.
 • NVIDIA AI Enterprise er et af NVIDIAs svar på at løse behovene i erhvervslivet for at implementere AI.

NVIDIA AI Enterprise er et komplet sæt af software til kunstig intelligens (AI) og dataanalyse, som er skabt for at gøre det nemmere for alle slags organisationer at benytte og få succes med AI. Det er lavet til at virke overalt, hvad enten det er i et firmaets eget datacenter eller i skyen – og inkluderer også global virksomhedssupport og -uddannelse.

Thomas Poppelgaard | Technology Evangelist

Mødelokale 5

14:00-14:45

Hvordan kan Danmark og danske virksomheder få succes i AI-æraen?

Kunstig intelligens åbner et nyt kapitel af innovation og bliver afgørende for fremtidens samfund, økonomi og jobskabelse. Men Danmark og Europa er ikke i front i AI-kapløbet, så hvad skal der til for, at vi kan accelerere den danske AI-indsats? 

Vær med når Vice President i Dansk Erhverv, Nikolaj Juncher Wædegaard, sætter fokus på dansk erhvervslivs muligheder og udfordringer i AI-tidsalderen. Og på hvad det kræver politisk, regulatorisk og forretningsmæssigt at styrke Danmarks position og konkurrenceevne inden for ansvarlig AI.  

Det handler bl.a. om: 

 • Den globale AI-scene og magtkamp
 • Konkurrencevilkår, investerings- og skaleringsbehov
 • Danmarks (og Europas) styrkepositioner og udfordringer 
 • National og international regulering
 • Samfundsansvar og bekymringer som forretningsmulighed

Oplægget henvender sig til et bredt publikum (politiske medarbejdere og beslutningstagere, embedsværket, bestyrelsesmedlemmer, virksomhedsledere, forretningsledere og forretningsudviklere, AI-projektledere mv) 

 Nikolaj Juncher Wædegaard | Branchedirektør, Dansk Erhverv

Mødelokale 5

14:00-14:45

Hvordan integrerer og anvender virksomheder AI teknologier i dag?

Vi dykker ned i nogle af WeCode’s kundecases med fokus på, hvordan danske virksomheder har integreret AI teknologier i deres nuværende digitale setup.

Emner vi berører: softwareudvikling, forretningskritisk software, webudvikling, interne systemer, proceshåndtering og -optimering.

Jakob Hartvig Johannesen - Customer Lead hos WeCode A/S

Hal B

16:00-16:45

Hvordan investerer du dig bedst ind i AI-Revolutionen?

Opdag hemmelighederne bag at lave intelligente investeringer i AI-revolutionen. Anders vil dele værdifulde tips, strategier og virkelige eksempler, der kan hjælpe dig med at navigere i det stadigt skiftende AI-landskab. Uanset om du er iværksætter, investor eller blot nysgerrig på AI’s potentiale, må du ikke gå glip af denne session!

Anders Bæk Møller | Podcastvært, analytiker & investor

Mødelokale 5

AI Nyheder

Er du vild med kunstig intelligens? Dyk ned i forskellige emner på vores blog.