Taler
Maria Hvid
Machine Learning Engineer | neurospace
Biografi
Maria Hvid er en visionær drivkraft for grøn AI/ML Innovation. Hun bruger sin ekspertise til at accelerere den bæredygtige omstilling i industrien med data og maskinlæring fra strategi til implementering og drift.
Som grundlægger og Machine Learning Engineer i Neurospace, udvikler hun innovative løsninger til at skabe en grønnere industri ved hjælp af data-drevne optimeringer. Neurospace hjælper “alle de store som du læser om i avisen” med at omstille sig til AI æraen og bruge de store datamængder som de har samlet op i årevis.
Hendes dybe passion er at forstå komplekse processer og optimere dem ved hjælp af data og ML, ofte med store CO2eq besparelser til følge. Foruden hendes arbejde i Neurospace er hun aktiv i Dansk Standards komité for AI og er IDA’s AI ekspert.
Oplæg
“Grøn sukker: Optimal Damptrin i Krystaliseringsapparater med Maskinlæring”.
Nordic Sugar ønsker at reducere deres energiforbrug gennem en databaseret tilgang til optimering og styring. I partnerskab har Neurospace og Nordic Sugar udviklet en unik styringsalgoritme som bl.a. er blevet hyldet på den europæiske og internationale sukkerindustri konference ESST.
Projektet er døbt OWLS, “Optimal Vacuum Vapour Level Setpoint”, og omhandler, hvordan vi kan forudsige det korrekte damptrin i løbet af kogeprocessen for sukker i krystaliseringsapparater.
I denne talk kan du høre om, hvordan vi i partnerskab arbejdede med bias, brugerinddragelse, og endte med at spare store energimængder og stabilisere dampbalancen i fabrikken – selvfølgeligt ved data og maskinlæring!
Lyder det spændende?
Gå ikke glip af Marias oplæg til AI DAY!
10:30-11:15
Grøn sukker: Optimal Damptrin i Krystaliseringsapparater med Maskinlæring
"Grøn sukker: Optimal Damptrin i Krystaliseringsapparater med Maskinlæring".
Nordic Sugar ønsker at reducere deres energiforbrug gennem en databaseret tilgang til optimering og styring. I partnerskab har Neurospace og Nordic Sugar udviklet en unik styringsalgoritme som bl.a. er blevet hyldet på den europæiske og internationale sukkerindustri konference ESST.
Projektet er døbt OWLS, "Optimal Vacuum Vapour Level Setpoint", og omhandler, hvordan vi kan forudsige det korrekte damptrin i løbet af kogeprocessen for sukker i krystaliseringsapparater.
I denne talk kan du høre om, hvordan vi i partnerskab arbejdede med bias, brugerinddragelse, og endte med at spare store energimængder og stabilisere dampbalancen i fabrikken - selvfølgeligt ved data og maskinlæring!
Maria Hvid | Machine Learning Engineer | neurospace
Mødelokale M6