Kræfterne bag AIDAY

AI DAY 2024 // DGI-huset Aarhus

AI Day er skabt og faciliteret af Regin B. V. Jensen. Regin er indehaver af marketingvirksomheden Nioba ApS og partner i BiomCare ApS en dataanalysevirksomhed, der bruger maskinlæring og statistik til udarbejdelse af detaljerede rapporter om mikrobiomer.

Regins vision for AI Day er at skabe et forum, der samler nogle af de mest indflydelsesrige stemmer inden for AI – både fra Danmark og globalt – for at dele deres indsigt og udforske AI’s transformative potentiale. Formålet er, at gøre AI tilgængelig for alle, både virksomheder, specialister, selvstændige, ledere, bureauer, konsulenter og kommmunikationfolk som har brug for at indhente ny viden og inspiration til fremtiden.

Regin har har erfaring fra forskellige konferencer. Tre gange tidligere har han været vært og arrangør af IT konferencen JoomlaDay Danmark, tilbage i 2010, 2011 og 2014, ligesom han var medarrangører af JoomlaDay Melbourne i 2013. Han har ligeledes været med-arrangør af 112 dagen, der blev afholdt bl.a. på Christiansborg i 2013.

Fang Regin på LinkedIn nedenfor:

Dag

Speakers

Sessioner

Deltagere

Søs Wind

Søs Wind

Kontaktperson AI DAY

Nikolaj Rasmussen

Nikolaj Rasmussen

Kontaktperson AI DAY

Ramona Fraedermann

Ramona Fraedermann

Organisator AIDAY

Oplægsholdere til AI DAY 2024

Julie Christine Thorsfelt

Julie Christine Thorsfelt

Data & AI Cloud Architect | Microsoft

Anders Bæk Møller

Anders Bæk Møller

Tech- og AI investor & analytiker

Thomas Kovsted

Thomas Kovsted

CEO | IBM Denmark

Kåre Rasmussen

Kåre Rasmussen

Cloud Solution Architect | Microsoft

Event Galleri