Kræfterne bag AIDAY

23. november 2023 // DGI-huset Aarhus

AIDay 2023 er skabt og faciliteret af Regin B. V. Jensen. Regin er indehaver af marketingvirksomheden Nioba ApS og partner i BiomCare ApS en dataanalysevirksomhed, der bruger maskinlæring og statistik til udarbejdelse af detaljerede rapporter om mikrobiomer.

Regins vision for AI Day 2023 er at skabe et forum, der samler nogle af de mest indflydelsesrige stemmer inden for AI – både fra Danmark og globalt – for at dele deres indsigt og udforske AI’s transformative potentiale. Formålet er, at gøre AI tilgængelig for alle, både virksomheder, specialister, selvstændige, ledere, bureauer, konsulenter og kommmunikationfolk som har brug for at indhente ny viden og inspiration til fremtiden.

Regin har har erfaring fra forskellige konferencer. Tre gange tidligere har han været vært og arrangør af IT konferencen JoomlaDay Danmark, tilbage i 2010, 2011 og 2014, ligesom han var medarrangører af JoomlaDay Melbourne i 2013. Han har ligeledes været med-arrangør af 112 dagen, der blev afholdt bl.a. på Christiansborg i 2013.

Fang Regin på LinkedIn nedenfor:

Dag

Speakers

Sessioner

Deltagere

Talere

Peter Schmidt

Peter Schmidt

Cloud & Security Architect

Anders Bæk Møller

Anders Bæk Møller

Tech- og AI investor & analytiker

Mikkel Svold

Mikkel Svold

CEO & Founder | Montanus

Micheal Munck

Micheal Munck

CEO & founder | 2021.ai

Event Galleri