Taler

Social

Kåre Rasmussen

Cloud Solution Architect | Microsoft

Biografi

Kåre har med en baggrund inden for el-infrastruktur arbejdet med data samt med alt fra el-distributionsnet og vindmøller, inden har han i 2018 startede i Microsoft som Cloud Solution Architect. Siden har han hjulpet en lang række større danske virksomhedskunder inden for forskellige Azure teknologier fra IoT og Data Platform, til OpenAI, brobygger mellem forretningskrav, arkitektur og teknologi. Kåre har også været en del Azure Dataexplorer produktgruppen. 

Titel på oplæg: Kommer snart

Lyder det spændende?

Gå ikke glip af dette oplæg!

13:00-13:45

Oplæg fra Kåre Rasmussen & Julie Christine Thorsfelt

Efter aftale med Microsoft vil titlen på deres oplæg blive offentliggjort i slutningen af september. Grunden til dette er, at der til efteråret lanceres store nyheder og banebrydende produkter indenfor AI. For at sikre, at deres præsentation er så aktuel og relevant som muligt, er det nødvendigt at kunne justere og tilpasse oplægget løbende.

Den hurtige udvikling og lanceringen af nye produkter gør det essentielt for Microsoft at tilpasse deres præsentation til de nyeste fremskridt og tendenser indenfor kunstig intelligens. Microsoft ønsker at levere et oplæg, der reflekterer den højeste udvikling indenfor AI og de mest aktuelle fremskridt i branchen - og de har lovet at det bliver vildt!

Kåre Rasmussen | Cloud Solution Architect | Microsoft | Julie Christine Thorsfelt | Data & AI Cloud Solution Architect | Microsoft