Hvorfor deltage i AI Day?

Efter succesen i 2023 – Tilmeld dig AI Day 2024!

I år: Stort fokus på AI use cases (Hvad er andres erfaringer), og Generativ AI (Hvordan kan man bruge AI værktøjer).

Efter succesen i 2023 med over 25 oplægsholdere, næsten 30 sessions og 348 engagerede deltagere er vi tilbage med AI DAY 2024.

Vi har udvidet med 1600m² mere plads og arbejder på at tiltrække 30+ oplægsholdere og omkring 35 sessions. Vi samler de bedste eksperter og de nyeste indsigter for at give dig en dybdegående forståelse af, hvordan AI revolutionerer vores arbejds- og forretningsliv.

Hvorfor skal du deltage?:
 1. Læring fra de bedste:
  Hør om de nyeste trends, innovative løsninger og fremtidige tendenser direkte fra dem, der former AI’s fremtid.
 2. Praktisk Viden:
  Deltag i hands-on sessions og workshops, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med de nyeste AI-værktøjer. Lær at implementere AI i din daglige arbejdsrutine og få konkrete redskaber, du kan tage med hjem.
 3. Netværk og Samarbejde:
  Mød ligesindede professionelle, beslutningstagere og AI-eksperter. Udvid dit netværk, del erfaringer, og opdag nye samarbejdsmuligheder, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at udnytte AI’s fulde potentiale.
 4. Fokus på Fremtiden:
  Bliv klogere på, hvordan AI vil forme fremtiden for forskellige industrier. Med overorndede temaer som Generativ AI, AI Innovation/Fremtid, AI Use Cases og AI & Robotics får du et omfattende indblik i, hvordan AI vil påvirke din branche, dig og din virksomhed.
 5. Relevans for Dig:
  Uanset om du er beslutningstager, marketingmedarbejder, kommunikationsmedarbejder, kreativ professionel eller teknisk specialist, er AI DAY designet til at give dig den indsigt og viden, du har brug for. Få svar på, hvordan du kan bruge AI til at effektivisere dit arbejde, forbedre dine processer og skabe innovative løsninger.

Quick links:

Se programmet her

Se talerne her

Jeg tror på, at AI bliver en game-changer i fremtiden ... Jeg har oplevet, hvor meget ChatGPT kan effektivisere softwareudvikling, og hvor stor en hjælp det kan være til selv opgaver, man ikke lige regner som oplagte for en LLM.

Henrik Christiansen - deltager til Ai Day

IT chef, Vindenergi Danmark

HVEM henvender AI Day sig til?

Vi har sammensat et program der, der som sidste år, henvender sig til beslutningstagere, bestyrelsesmedlemmer og virksomhedsledere, der ønsker at forstå, hvordan de kan introducere eller anvende AI i deres virksomheder og hjælpe dem til et overblik over, hvor AI er på vej hen.

Programmet henvender sig også til marketing og kommunikationsfolk, folk i den kreative sektor, webredaktører, analytikere og andre specialister, der ønsker at forstå, hvordan de konkret kan arbejde med nye AI programmer som eksempelvis ChatGPT, Midjourney, Google Gemini, custom AI programmer, Leonardo.ai eller mange andre typer AI værktøjer.

HVAD får du med hjem?

Viden og Indsigt: Fyld rygsækken op med viden i AI’s aktuelle landskab, hør praktiske anvendelsescases, og hør om fremtidens tendenser fra branchens førende eksperter.

Håndgribelig Læring: Deltag i workshops og hands-on sessions, der udstyrer dig med værktøjerne til aktivt at implementere AI i din virksomhed eller lær at forstå, hvordan et program fungerer. 

Vi har designet AI Day til at være den konference, vi selv ønsker at deltage i.

Velkommen.

 

Her er nogle centrale grunde til, at du skal tilmelde dig.

Personlig netværking
Mød eksperter, iværksættere og virksomheder, der arbejder med AI – ansigt til ansigt.

Direkte læring & sparring
Stil spørgsmål, deltag i debatter og få direkte feedback fra branchens førende.

Mini-sessions og Lynkursus
Få hurtigt indsigt i de nyeste trends og teknologier gennem korte, intensive sessioner.

Forplejning i topklasse
Nyd lækre måltider, snacks og forfriskninger gennem hele dagen i komfortable og luksuriøse omgivelser.

Adgang til Materiale
Modtag præsentationsmaterialet efter konferencen.