FIFA lancerer AI-drevet mobilspil til VM i fodbold

FIFA har netop lanceret den åbne betaversion af World Cup AI League, et 4-mod-4 fodboldstrategispil, der benytter kunstig intelligens til sine figurer og gameplay features.

Det farverige mobilspil er udviklet af web3 AI-firmaet Altered State Machine og er i øjeblikket tilgængeligt på Android med en kommende lancering til iOS. Spillets åbne beta er en udvidet udgave af deres spil, World Cup Preditor, der blev lanceret tilbage i november.

Farverige figurer 

Spillet FIFA World Cup AI League har ikke berømte fodboldstjerner som Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi, der begge har indgået marketing- og sponsorat-aftaler med kryptoindustrien. I stedet består AI League’s figurer af tegneserieagtige, farverige væsner, der minder om karaktererne i en Pixar-film eller det populære videospil Fall Guys.

I FIFA’s spil styres figurernes bevægelser af AI, som også bestemmer deres individuelle styrker og svagheder. Ligesom fantasy-fodbold eller andre styringsspil fungerer spillerne som holdtrænere og ejere. Spillet tilbyder i øjeblikket baner inspireret af internationale steder som Paris, Rio de Janeiro, Yaoundé og Seoul.

NFTs i fremtiden 

Selvom AI League er et gratis spil, bekræftede en repræsentant fra Altered State over for Decrypt, at de planlægger at lancere en NFT-markedsplads til spillet i nær fremtid. Når det bliver lanceret, vil spillets figurer blive mintet som NFT’er, og alle figurer vil fremover blive repræsenteret via NFT’er. AI League tilbyder i øjeblikket en in-game valuta, som brugerne kan bruge til at købe kosmetiske forbedringer til deres spillere, men denne valuta er bemærkelsesværdigt ikke en kryptovaluta, delvist på grund af Apple- og Googles restriktioner vedrørende kryptohandel.

Læs mere her: https://decrypt.co/125313/fifa-launches-ai-powered-world-cup-soccer-game-nft-plans-ahead

Relaterede AI nyheder

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *