Fremtidens telefon er i din hule hånd

Imran Chaudhri, en tidligere designer fra Apple og medstifter af Humane, har en vision om en kunstigt intelligent fremtid, hvor enheder bliver mere diskrete og skærme er valgfrie. Under den årlige TED-konference i 2023 i Vancouver, Canada, viste Chaudhri kraften i denne vision ved at tage et telefonopkald på en usædvanlig måde under sin præsentation.

På Twitter delte freelancejournalisten Zarif Ali en video, hvor Chaudhri ser ud til at modtage en telefonopkaldsbesked i sin håndflade. I stedet for at tage sin telefon op af lommen vender han blot sin hånd og kigger på sin håndflade, hvor der lyser en notifikation op. Han undskylder og besvarer opkaldet fra sin kone, Bethany Bongiorno, der også er medstifter af Humane og tidligere Apple-medarbejder. Ifølge Chaudhri vil kunstig intelligens (AI) være afgørende for det næste skridt i designet.

 

Din personlige assistent

Ifølge en talsperson fra Humane vil der blive offentliggjort yderligere detaljer om enhedens funktioner i de kommende måneder. Under præsentationen på TED-konferencen demonstrerede Chaudhri også enhedens evne til at fungere som en assistent. Han spurgte enheden, hvor han kunne købe en gave til sin kone, inden han rejste, og fik et simpelt svar om et populært shoppingområde i Vancouver.

Desuden viste Chaudhri, hvordan enheden hurtigt kunne oversætte en sætning til fransk og gentage den med en kunstigt genereret stemme, der lignede hans egen. Ideen er, at enhederne skal være usynlige og føles naturlige at bruge, så man næsten glemmer, at de er der.

Ved at integrere AI i enheder kan de blive mere intelligente og tilpasse sig brugerens behov og præferencer. AI giver mulighed for, at enheder kan forstå og reagere på vores stemmer, gestikulation og kontekst, hvilket resulterer i mere naturlige og intuitive interaktioner og åbner op for en mere personlig brugeroplevelse. I tilfældet med den  Chaudhri’s enhed viser det, hvordan AI kan forvandle en simpel opgave som at modtage et telefonopkald og dermed på sigt eliminere behovet for at finde og håndtere den fysiske enhed. 

Læs mere her: https://www.businessinsider.com/humane-ai-device-projects-phone-call-hand-former-apple-designer-2023-4?utm_source=reddit.com?utm_source=tldrai&r=US&IR=T

 

Relaterede AI nyheder

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *