Taler

Hjemmeside

Vil du vide mere?

  • Mikael Munck er ikke i tvivl – AI bliver en afgørende teknologi i fremtiden. Læs Mikaels klumme her eller få sammenkog af artiklen her.

Social

Mikael Munck

CEO and Founder 2021.AI

Biografi

Mikael Munck er CEO og grundlægger af 2021.AI, en AI-teknologivirksomhed, der accelerer AI-adoptioner for virksomheder over hele verden med stærkt fokus på ansvarlig anvendelse af AI ved at levere en komplet AI Governance, Risk & Compliance platform.

Mikael Munck har mere end 25 års erfaring som leder inden for områderne teknologi og AI og har en række CEO-, CIO- og COO poster inden for disse brancher. Mikael er desuden investor i en række teknologi- cybersecurity virksomheder samt bestyrelsesmedlem i en række udvalg og organisationer.

Oplæg

AI implementering – ChatGPT, etiske retningslinjer og EU AI Act. 

Deltagerne vil få en gennemgang af praktiske erfaringer med implementering af en række AI / LLM projekter.

  • Hvad er mulige udfordringer?
  • Hvordan sikres hensyntagen til etiske retningslinjer, virksomheds policies og den kommenden EU AI Act?
  • Hvordan sikre jeg mig at AI implementeres på en ansvarlig
    måde?

Praktiske og internationale eksempler fra Fujitsu, Prometric samt lokalt fra Rigshospitalet, vil give deltagerne good use cases inspiration til egne AI projekter.

Oplægget henvender sig til et bredt publikum, ex. bestyrelsesmedlemmer, virksomhedsledere, forretningsledere, AI projekt ledere, compliance og juridiske afdelinger.