Taler

Social

Hjemmeside

Igor Pogany

AI Educator | Founder of AI Advantage

Biografi

Igor er stifter af YouTube-kanalen AI Advantage, som indeholder et hav af AI-tutorials med mere end 14 millioner visninger. Han er AI-entusiast, underviser, oplægsholder og af natur en nysgerrig person. Siden han opdagede ChatGPT i november 2023, har der ikke været en dag, hvor han ikke har brugt chatbotten.

Igor har altid været interesseret i teknologi, og han holder sig konstant opdateret med nyheder i AI-industrien. Han integrerer løbende nye værktøjer i sine daglige arbejdsprocesser for at gøre dem mere effektive og produktive. Gennem praksis og implementering er han blevet en ekspert inden for AI.

På sin YouTube-kanal, AI Advantage, deler Igor sin viden i mere end 300 videoer med over 250.000 abonnenter, hvor han underviser i brugen af AI til både personligt og professionelt brug gennem tutorials. Derudover deler han sine opdagelser i et ugentligt nyhedsbrev, som læses af over 100.000 mennesker.

Igor er passioneret omkring AI og tror på, at det vil transformere (og allerede er i gang med at transformere) måden, vi arbejder, lærer og kommunikerer på. Igor ønsker at bidrage til denne revolution ved at sikre, at folk lærer at bruge AI effektivt. Han mener, at mange mennesker ikke tror på AI’s potentiale, fordi de har haft få interaktioner med AI-værktøjer som ChatGPT, Claude eller Gemini og ikke har fået tilfredsstillende resultater. Hans indhold er ikke for dem. Det er for dem, der allerede har indset, at AI ikke vil tage deres job, men at en person, der ved, hvordan man bruger det til at være mere produktiv og effektiv, helt sikkert vil.

Titel på oplæg: Kommer snart (oplæg på engelsk)

Workshop: Titel kommer snart (workshop på engelsk)

 

 

Lyder det spændende? 

Gå ikke glip af Igors oplæg og workshop til AI DAY.

10:15-11:00

Oplæg fra Igor Pogany (oplæg på engelsk)

Igor Pogany | AI Educator & founder of AI Advantage

15:00-15:45

Workshop med Igor Pogany (workshop på engelsk)

Igor Pogany | AI Educator & Founder of AI Advantage