Taler

Hjemmeside

Social

Thomas Poppelgaard 

Technology Evangelist | Poppelgaard.com

Biografi

Thomas er uafhængig teknologievangelist og har drevet sin egen virksomhed Poppelgaard.com i 10 år. Thomas beskæftiger sig med rådgivning, forretningsudvikling, IT-strategi, foranalyse, sizing, forsalg, arkitektonisk design, planlægning, implementering og fejlfinding af løsninger inden for Microsoft, Citrix, VMware, Nutanix og NVIDIA/AMD/INTEL.  

Han er dybt involveret i Proof of Concepts for at bevise forretningsfordelene ved at adoptere nye teknologier. 

Thomas er desuden specialiseret inden for dataanalyse, GPU, HPC, AI, EUC, IoT, cloud, , datacenter, automatisering, brugerpersona, app-virtualisering, desktop-virtualisering, rendering, servervirtualisering, grafikvirtualisering, sikkerhed og visuel databehandling. 

Thomas er aktiv i forskellige advisory boards, bestyrelser og udvalg. 

Thomas er anerkendt i branchen inden for GPUer og workload acceleration. Han har blandt andet fået priser fra NVIDIA, Microsoft, VMware, Citrix og Parallels. 

Thomas er kendt som keynote taler og opholdstaler på fra flere store konferencer i udlandet (NVIDIA GTC, Autodesk AU, HPE Discovery, Citrix Synergy, VMware Explore, CopenX), og vi er stolte over hans deltagelse til Aiday. 

 

Oplæg

NVIDIA AI Enterprise – hvordan kommer man i gang? 

Ønsker din virksomhed at være på forkant med AI-teknologiens transformationelle potentiale?

Uanset om du er en beslutningstager,  teknologileder, eller bare nysgerrig omkring, hvordan AI kan implementeres i stor skala, vil Thomas’ indsigt i NVIDIA AI Enterprise give dig de værktøjer og den forståelse, du behøver for at tage det næste skridt.

Dette oplæg er  helt essentielt fordi: 

  • NVIDIA er relevant for alle, der beskæftiger sig med AI. Simpelthen fordi deres teknologi muliggør hastighed, nøjagtighed og evnen til at behandle enorme datamængder, som er afgørende for succesfulde AI-projekter.
  • NVIDIA AI Enterprise er et af NVIDIAs svar på at løse behovene i erhvervslivet for at implementere AI.

NVIDIA AI Enterprise er et komplet sæt af software til kunstig intelligens (AI) og dataanalyse, som er skabt for at gøre det nemmere for alle slags organisationer at benytte og få succes med AI. Det er lavet til at virke overalt, hvad enten det er i et firmaets eget datacenter eller i skyen – og inkluderer også global virksomhedssupport og -uddannelse.

Softwaren, NVIDIA AI Enterprise fungerer som hjernen i NVIDIAs AI-platform og hjælper med at gøre hele processen med dataforskning mere effektiv. Med over 100 rammer, forudtrænede modeller og udviklingsværktøjer er NVIDIA AI Enterprise designet til at accelerere virksomheder til forkant med AI og samtidig forenkle AI for at gøre det tilgængeligt for enhver virksomhed.

Om NVIDIA

NVIDIA, et førende globalt teknologifirma, er kendt for at revolutionere computergrafik ved hjælp af sine GPU’er (grafikbehandlingsenheder). Med tiden har NVIDIA transformeret sig fra et grafikkortfirma til en dominerende aktør inden for kunstig intelligens (AI), da deres GPU’er er blevet afgørende for deep learning og AI-processering. Deres avancerede teknologier driver nu nogle af de mest avancerede AI-applikationer og systemer rundt om i verden, hvilket gør dem til en central aktør i det moderne AI-landskab.