Taler

Suzanne Lauritzen 

CEO | Raffle.ai 

Biografi

Suzanne er CEO og Co-founder af virksomheden Raffle.ai. Raffle er en AI-drevet søgemaskine designet til organisationer, medarbejdere og kunder, som forener informationssøgning, datasikkerhed, integretitet og nøjagtihed.

Suzanne er grundlægger af LogBuy (DK & UK) – en Employee Engagement Platform og har mere end 20 års erfaring med både ledelse, Lean-strategier og salg. Suzanne er desuden ekstern lektor i Innovation på CBS samt underviser og vejleder i Innovation og Entrepreneurship.

Suzanne er specialist i virksomhedsoprettelse inkl. platformstrategier, anvendelse af teknologi samt udnyttelse af netværkseffekter og styring af salg.

Suzanne er en sand banebryder i tech-industrien og med hendes dynamiske lederskab og strategiske snilde har hun banet vejen for, hvordan virksomheder engagerer sig og kommunikerer. 

Social

Lyder det spændende?

Så skal du høre disse oplæg til AI DAY. 

11:15-12:00

AI's Udvikling - fra 2017 til ‘nu’ til 2030

Kom med når Suzanne fra raffle.ai giver dig et overblik over AI's udvikling fra 2017 og til nu. Vi dykker ned i de helt essentielle spørgsmål, som presser sig på i en verden i forandring.

Hvordan forholder vi os til AI? Hvor langt er vi egentlig nået? Og hvor kommer vi hen de næste 6 år?

Suzanne Lauritzen | CEO raffle.ai

Mødelokale 5

16:00-16:45

Mini-workshop: Kom ned i AI maskinrummet: raffle Search og raffle Chat LIVE

Kom ned i AI maskinrummet og prøv dine egne spørgsmål af på raffle Search og raffle Chat LIVE.
Formål: At forstå hvad der ligger til grund for søgeteknikker, der baseres på AI og med egne øjne se de synlige forskelle fra traditionelle søgeteknikker. 

Suzanne Lauritzen - CEO | raffle.ai

Mødelokale 3