Taler

Hjemmeside

“Det handler ikke kun om at lære værktøjerne; det handler om at forstå dem og ikke mindst tage ansvar for hvordan vi bruger dem”.

 

 

 

 

 

Sidsel Nag

Senior Experience Strategist | Halfspace 

Biografi

Sidsel er en erfaren strateg med omfattende internationale erfaringer og viden om data, kunstig intelligens og global bæredygtig udvikling. Med en ph.d. grad i international sundhed og molekylærbiologi og flere års forskererfaring har hun opnået en stærk forståelse for digital transformation med kompetencer indenfor hele værdikæden.

Sidsels fokus er datakultur, governance og de overordnede politiske linjer i en organisation, hvorfor hun er kendt for sin evne til at navigere i komplekse internationale miljøer og drive innovation inden for data og teknologi.

Oplæg

Ansvar som drivkraft for AI – etik, bias & positiv forandring

AI er allerede blevet en integreret del af vores hverdag. Vi udforsker den transformative kraft i generativ AI og diskuterer de etiske spørgsmål, der opstår. Vores mål er at afdække, om der findes synergistiske effekter mellem ansvar og innovation!

Vi kommer til at sætte fokus på emner som:

  • Tydelig og knap så tydelig bias – din yndlings GenAI bot har en verdensopfattelse, som nok ikke er den samme som din.
  • Generativ AIs rolle i at drive positiv forandring på makroniveau – sæt mennesker og menneskelige værdier i førersædet, og brug GenAI til at få reel indflydelse.
  • At sætte mennesket i centrum når vi arbejder med AI – nogle gange kan menneskerettigheder være svære at oversætte til den digitale sfære.

Kom med op i helikopteren og forstå hvordan ansvar og innovation hænger sammen i vores fælles nye æra med AI.

 

Social