Taler

Hjemmeside

Preben Mejer 

IT-ekspert og foresdragsholder 

Biografi

Preben Mejer er uddannet boghandler og er derudover en videnskilde og storinspirator, som også kommer til udtryk i hans virke som foredragsholder. Hans foredrag bevæger sig inden for emner omhandlende teknologi og IT.

Ofte bliver Preben Mejer kaldt en IT-guru – og det er bestemt med rette. Medierne bruger ham igen og igen som ekspert, når der er nye udviklinger på vej inden for teknologi. Desuden var han også dommer i programmet Danmarks Bedste Ide på TV2.

Preben introducerede den første PC i Danmark, og i 1983 startede han Danmarks første og største PC leverandør, DanaData. Her blev IBM PC’en introduceret. I 1994 solgte Preben Mejer virksomheden til TDC. Derefter startede han den første kommercielle internetudbyder hos TDC’s. Han var dermed også i fronten ved den anden store teknologibølge, hvor kommunikation blev allemandseje med internettet.

2001 blev Preben Mejers startskud for Innovation Lab, et non profit videnscenter, der fokuserer på den nyeste teknologi og på den tredje store bølge i teknologianvendelse – IT i alt, pervasive computing.

Preben Mejer er ekseptionelt dygtig til opspore bølgerne i IT-verden og teknologi-grænselandet. Desuden formår han gang på gang at hjælpe andre på vej til at omsætte trendsene til handling. Han er en underholdende og engageret formidler og foredragsholder. Glæd dig til et foredrag allerede nu – der er garanti for, at du bliver klogere på kunstig intelligens, robotter, fremtidens IT og meget andet.

Social

Lyder det spændende? 

Så skal du høre disse oplæg til AI DAY. 

11:00-11:45

Det store teknologispring

Beskrivelse klar september 

Mødelokale 4