Taler

Hjemmeside

“AI er ikke en trussel, men et kraftfuldt værktøj, der kan frigøre tid og ressourcer til at fokusere på strategiske opgaver, redaktionelle forbedringer, stærkere vinkling og dybere indsigter.”

Mikkel Svold 

Founder og CEO | Montanus

Biografi

Mikkel Svold er erhvervsjournalist og brobygger mellem kompleks viden og engagerende indhold. Som grundlægger af Montanus, transformerer han tung, teknisk indsigt til interessant indhold, der skaber Thought Leadership og positionerer brands for vidensdrevne virksomheder.

Passioneret for fremtiden og teknologisk udvikling, bifalder Mikkel kunstig intelligens som en uundværlig – og uundgåelig – hjælper, der kan øge både kvalitet og hastighed i videndrevet indholdsproduktion.  I sin vision om at forene viden og forståelse, insisterer Mikkel og Montanus på, at AI gør bedre viden mere tilgængelig for flere mennesker – hvis du arbejder klogt med det.

Oplæg

I takt med at AI revolutionerer content-produktion, hvordan sikrer vi så, at vores indhold skiller sig ud og positionerer din virksomhed som Thought Leader?

Dette oplæg vil udfordre dig til at tænke over AI’s rolle i dit arbejde. Oplev en transformation fra generisk, maskindrevet indhold til genial, menneske-centreret kreativitet, forstærket af AI’s kraft.

Dyk ned i de bedste værktøjer, undgå faldgruberne, og lær at skabe indhold, der giver troværdige thought-leader-point på brand-kontoen. Forbered dig på en øjenåbnende session, der vil ændre din tilgang til content-produktion i en AI-drevet æra.

Social