Taler

Hjemmeside

“I dag er det muligt, med ganske få klik, at generere billeder af så høj fotografisk kvalitet, at de fleste mennesker ikke kan skelne mellem ægte og falsk.”

Mikael Lemberg

AI Artist & SVP Products

Biografi

Mikael er freelance professionel AI-kunstner. Til dagligt arbejder han som SVP- Product i MarTech-virksomheden Brandwatch. I fritiden vier han al sin opmærksomhed til sin primære interesse: At skabe fantastisk kunst med generative AI-værktøjer.

Oplæg

AI-genereret billedkunst – en revolution på vej

Værktøjer som Midjourney, Dall-E og Stable Diffusion har vundet stor popularitet i løbet af det seneste årstid. Og deres teknologiske udvikling har mildest talt været imponerende.

I dette oplæg fortæller Mikael Lemberg om, hvordan han som professionel AI Artist benytter Midjourney AI og en række andre værktøjer til at generere kommerciel billedkunst for hans kunder. Oplægget er både egnet for nybegyndere og mere øvede og indeholder konkrete eksempler på slutresultater og prompts.

 

Mini-workshop: Sådan laver du grafik med AI. 

Kom og oplev en interaktiv workshop, hvor vi sammen udforsker kreativitetens grænser gennem digital billedskabelse. I denne session vil vi gennem deltagerenes kreative forslag skabe unikke digitale kunstværker.

Workshoppen er designet så alle kan bidrage via en Discord server, opsat specielt anledningen. Her kan du vælge at engagere dig aktivt i skabelsesprocessen eller deltage som observatør, stille spørgsmål og lære fra processen.

Vi vil bruge omkring 30-45 minutter på at generere en række billeder, der vil udfordre vores kreative evner og de teknologiske værktøjer.

Aktiv deltagelse kræver en laptop eller smartphone med Discord-appen installeret og en aktiv Midjourney-konto.

Alle er velkomne – både aktive og passive deltagere.

Social