Taler

Martin Linde

Senior SEO Konsulent & Informationsarkitekt | Nioba

Biografi

Martin er senior SEO konsulent hos Nioba, og har siden 2014 arbejdet fokuseret med SEO. Han har en passion for at skabe brugerorienteret, SEO-fokuseret og lead-generating content.

Martin er uddannet Digital Konceptudvikler, og har ellers et hav af kurser og selvstudier bag sig.

Martin har en konstant dedikation til at holde sig opdateret og uddannet inden for sit felt. Han har arbejdet på adskillige både selvstændige og bureau-projekter. Hvilket har hjulpet ham med at udvide sin forståelse og ekspertise inden for feltet.

I sit daglige arbejde, arbejder Martin med strategi og content til store danske B2B virksomheder.

6-cifret besøgstal og million-omsætning med SEO
I flere år har Martin opbygget diverse websites og shops, hvor det primære fokus var (og stadig er), at trække organisk trafik fra søgemaskinerne og få konverteret de besøgende til salg.

Martin har vækstet webshops til million-omsætning og andre websider til 6-cifrede besøgstal – med SEO som den eneste taktik.

Oplæg

Gør brug af ChatGPT’s superkræfter – Få tips & templates med hjem

Vil du gøre dine daglige arbejdesopgaver lettere og hurtigere? Så kom med til min session til AI Day 2023, og bliv superbruger af ChatGPT. Den generative AI som har ændret måden vi laver vores opgaver på.

Passer sessionen til dig?

Du vil få meget ud af denne session hvis du er begynder eller helt ny i ChatGPT.

For at kunne bruge ChatGPT Custom Instructions og GPT Builder, så skal du være ChatGPT Plus-abonnent (20$ pr. mdr.). Men du behøver ikke en konto eller en bruger for udbytte fra sessionen.

ChatGPT Custom Instructions og GPT

I løbet af sessionen ser vi kort på, hvordan ChatGPT fungerer, og mere hvordan du kan give ChatGPT superkræfter (og knivskarpe outputs til dig) med Custom Instructions og GPTs.

ChatGPT Plugins

Jeg vil kort dække brug af plugins, der kan udvide ChatGPT’s funktionaliteter. Plugins der gør det muligt for ChatGPT at hjælpe dig med alt fra at analysere dine dokumenter i realtid eller få feedback på dit website eller bruge ChatGPT til realtids-søgning.

Få ressourcer og rabatkoder med hjem

Der er lidt mere… Alle deltagere kan få templates med brugbare eksempler på prompts, Custom Instructions og GPTs – til brug ud-af-boksen.

Gå ikke glip af denne mulighed for at lære, hvordan ChatGPT kan effektivisere, tidsoptimere og give dig et ekstra lag af professionalisme og kreativitet i din arbejdsdag.

Social

Lyder det spændende?

Gå ikke glip af Martins oplæg!

14:00-14:45

Kreativitet & Kvalitet - Lær fremtidens skriveteknikker

Dyk ned i fremtidens skriveteknikker med Martin! I dette oplæg vil han udforske den fascinerende og revolutionerende verden af tekst-generering med AI, og demonstrere AI’s utrolige kapaciteter inden for tekstskabelse.

Hvad får du med hjem?

  • Konkrete Tips & Tools: Værktøjer og strategier, der kan implementeres direkte i dit arbejde.
  • Øge Kvaliteten: Lær at sikre præcision, relevans og dybde i tekster, der er genereret med lynets hastighed.
  • Forstærke Kreativiteten: Opdag hvordan AI kan blive din kreative partner, der skaber unikt og fængslende indhold.
  • Booste Produktiviteten: Strategier til drastisk at reducere tidsforbruget og ressourceforbruget i tekstproduktion.

Mødelokale 4