Taler

Martin Linde

Senior kommunikations & SEO konsulent | Nioba

Oplæg

Forstå og udnyt generativ AI’s superkræfter – du får templates til prompting & GPTs, guides til prompt engineering og andre tips med hjem i tasken

Vi skal tale om brugen af prompt engineering i ChatGPT, og forståelsen for af kommunikationen mellem dig og AI.

Selvom udgangspunket tages i ChatGPT, så er det en teknik og forståelse, som kan bruges uanset hvilken generativ AI man arbejder med.

Tør du gå glip af viden, som kan bruges uanset funktionerne i dit nuværende eller kommende jobfunktion??

Vil du sikre din position på dit arbejde, gøre dig relevant for en lang række virksomheder, vise forståelse for brugen af AI eller kunne generere indhold, effektivisere og kommunikere på højt niveau – så skal du med til min session på AI DAY.

Benyt dig af muligheden for at lære, hvordan man kommunikerer med og forstår en AI. Hvordan du kan effektivisere, tidsoptimere og nå et højere niveau af professionalisme og kreativitet i din arbejdsdag.

Er sessionen noget for dig?

Du vil få meget ud af denne session, hvis du er begynder eller på middel niveau med ChatGPT eller bare generelt generativ AI.

Jeg anbefaler, at du som minimum har adgang til ChatGPT Plus (20$ pr. mdr.), så du kan teste de ting af som du lærer på AI DAY. Men det er ikke af afgørende nødvendighed, at have en bruger for at få udbytte fra sessionen eller AI DAY i det hele taget.

Du får prompt- og GPT-templates, prompt engineering-guide og andre tips med dig

Alle deltagere får templates med eksempler på effektive prompts og GPTs – til brug ud-af-boksen.

Du får også en prompt engineering guide, samt tips til hvordan man prompter en AI – som fx ChatGPT – til at give det bedst mulige output.

Biografi

Jeg er senior kommunikations & SEO konsulent hos Nioba, og har siden 2014 arbejdet fokuseret med SEO og digital kommunikation. Jeg har en vaskeægte passion for at skabe brugerorienteret, SEO-fokuseret og lead-genererende content. Forståelsen og brugen af generativ AI er en fast del af min hverdag – erhvervsmæssigt som privat.

Siden AI DAY i 2023, har jeg i skrivende stund afholdt 14+ AI workshops for både erhvervshuses medlemmer og mere eksklusivt og intimt for virksomheder.

Jeg er uddannet Digital Konceptudvikler, og har et hav af kurser selvstudier og certificeringer bag mig. En konstant dedikation til, at holde mig opdateret og uddannet inden for mit felt – og det som bevæger sig rundtom – gør at jeg ved, hvad der rører sig og kan agere herpå.

Mere bredt i det daglige arbejder jeg med digital strategi og content creation til store danske B2B virksomheder – selvfølgelig med hjælp fra flere AI værktøjer.

Social