Taler

Hjemmeside

Social

Kristian Storgaard

Partner og Advokat | Kromann Reumert

Biografi

Kristian Storgaard arbejder primært med IT, telekommunikation og persondata samt immaterialret, og rådgiver klienter i forbindelse med indkøb og kontraktforhold.

Kristian har en rigtig spændende og alsidig profil og gør sig bl.a. i tech, IPR, markedsføringsret og GDPR og har de seneste år beskæftiget sig intensivt med AI.

Kristian har indgående erfaring med at udarbejde og forhandle kontrakter om anskaffelse og drift af IT og telekommunikation. Herudover har Kristian arbejdet med andre IT-retlige forhold, regulatoriske forhold og beskyttelse af persondata.

Oplæg

AI: Aktuelle juridiske muligheder og udfordringer.

Kristian vil sammen med sin kollaga, Emil give et overblik over de mest presserende risici, som virksomheder står overfor ved brug af AI i dagens landskab. De vil dykke ned i det nuværende juridiske landskab, med et skarpt fokus på IP-rettigheder, herunder hvordan man beskytter AI-output og undgår krænkelser. De vil også belyse den nye AI-forordning og dens betydning.

Afslutningsvis vil duoen dele værdifulde råd om risikostyring, herunder anbefalinger til politikker og retningslinjer, som virksomheder kan implementere for at navigere sikkert i AI-verdenen.