Sponsor for AI DAY i 2023

INCUBA – Det førende virksomhedsmiljø inden for IT/tech, cleantech & life science

INCUBA er en forskerpark med mere end 175 dynamiske virksomheder og mere end 1.800 founders, forskere, iværksættere, forretningsudviklere og initiativrige medarbejdere, der arbejder side om side og inspirerer hinanden. Vi skaber stærke forbindelser mellem virksomheder, universitetsmiljøer og det etablerede erhvervsliv og tilbyder topprofessionelle faciliteter i et fagligt velfunderet community.

Vi fokuserer på vertikalerne IT/tech, cleantech og life science, men huser også teknologitunge virksomheder inden for beslægtede brancher, hvis de er et match for miljøet samt ecosystem partners, der støtter virksomhederne i INCUBA.

Vi tilbyder ikke alene attraktive erhvervslejemål som det grundlæggende fundament for din virksomhed – men også vækstskabende aktiviteter, hvor du indgår i et stærkt netværk med et bredt udvalg af muligheder, der styrker samarbejdet og vidensdelingen på tværs af INCUBAs community.

Vi er sat i verden for at accelerere udviklingen af videnstunge virksomheder og understøtte transformationen af forskning og innovative idéer til vækst og arbejdspladser.

Lære mere om INCUBA på Incuba.dk