Taler

 

“Vi rådgiver vores kunder i at bruge AI til at skrive mere, bedre og målrette søgeintentionen samt øge konverteringsraten.”

Frederik Fisker Wæhrens

Director & Team Lead, Content | s360

Biografi

Frederik arbejder som leder for s360s danske Content Team bestående af 16 ansatte samt to praktikanter. Han har arbejdet i s360 i 4 år, og teamet arbejder aktivt med AI  i deres daglige skrivearbejde, og afholder workshops, hvor de rådgiver deres kunder i den bedste brug af AI til at nå deres forretningsmæssige målsætninger. 

Oplæg

“Øg Din Effektivitet – skriv bedre tekster med AI.” 

Mit oplæg handler om, hvordan man øger sin effektivitet med brugen af AI, samt hvordan man også øger kvaliteten af det, man skriver. Målgruppen er tekstforfattere eller marketingmedarbejdere, der gerne vil blive bedre til at bruge AI til at producere tekster med. Efter dette oplæg vil du have det rette mindset og den rette forståelse for, hvordan du øger din effektivitet og skriver bedre tekstindhold med AI.

Social

 

 

Vil du vide mere?

10:15-11:00

Øg din effektivitet - skriv bedre tekster med AI

På denne session hjælper Frederik dig med at blive skarpere til at produce mere og bedre tekstindhold med AI.

Det handler i høj grad om at have det rette mindset, når man bruger AI til tekstproduktion. Hvis du leder efter en “one click writing formular”, bliver du slemt skuffet.

Men hvis du vil lære at bruge AI som et hjælpemiddel og en assistent, der tager din produktivitet til næste niveau, så skal du lytte med her.  

Frederik Fisker Wæhrens | Director & Team Lead, s360

Mødelokale 4