Taler

Hjemmeside

“Det handler ikke kun om at lære værktøjerne; det handler om at forstå dem og ikke mindst tage ansvar for hvordan vi bruger dem.” 

Emilie Josephine Lindblad 

Engagement Manager | Halfspace

Biografi

Emilie har dedikeret sin karriere til områderne AI, datakultur, innovation og bæredygtighed. Med sin ekspertise indenfor analyse har hun ledet bæredygtige digitale initiativer inden for finanssektoren og er i øjeblikket dybt involveret i forståelsen af brugernes behov for datakultur, AI og generativ AI med fokus på at lukke kløften mellem avanceret teknologi og essentielle forretningsbehov.

Hun har ligeledes fokus på at skabe passioneret eventoplevelser om datakultur, bæredygtighed, AI, dataindsigter og etisk teknologi.

Oplæg

Ansvar som drivkraft for AI – etik, bias & positiv forandring

AI er allerede blevet en integreret del af vores hverdag. Vi udforsker den transformative kraft i generativ AI og diskuterer de etiske spørgsmål, der opstår. Vores mål er at afdække, om der findes synergistiske effekter mellem ansvar og innovation!

Vi kommer til at sætte fokus på emner som:

  • Tydelig og knap så tydelig bias – din yndlings GenAI bot har en verdensopfattelse, som nok ikke er den samme som din
  • Generativ AIs rolle i at drive positiv forandring på makroniveau – sæt mennesker og menneskelige værdier i førersædet, og brug GenAI til at få reel indflydelse
  • At sætte mennesket i centrum når vi arbejder med AI – nogle gange kan menneskerettigheder være svære at oversætte til den digitale sfære

Kom med op i helikopteren og forstå hvordan ansvar og innovation hænger sammen i vores fælles nye æra med AI.

Social