Taler

Hjemmeside

Social

Emil Hjelmsmark Orlamundt

Associate, Advokat | Kromann Reumert

Biografi

Emil arbejder som Advokat hos Kromann Reumerts. Emil har stor erfaring særligt indenfor sikring af beviser, administrative uenigheder og generelle retssager inden for IP området.

 

Oplæg

AI: Aktuelle juridiske muligheder og udfordringer.

Emil vil sammen med sin kollaga, Kristian give et overblik over de mest presserende risici, som virksomheder står overfor ved brug af AI i dagens landskab. De vil dykke ned i det nuværende juridiske landskab, med et skarpt fokus på IP-rettigheder, herunder hvordan man beskytter AI-output og undgår krænkelser. De vil også belyse den nye AI-forordning og dens betydning.

Afslutningsvis vil duoen dele værdifulde råd om risikostyring, herunder anbefalinger til politikker og retningslinjer, som virksomheder kan implementere for at navigere sikkert i AI-verdenen.

Lyder det spændende? 

Gå ikke glip af dette oplæg! 

11:15-12:00

AI: Aktuelle juridiske muligheder og udfordringer

Kristian og Emil vil give dig et overblik over de mest presserende risici, som virksomheder står overfor ved brug af AI i dagens landskab. De vil blandt andet komme ind på: 

  • Det nuværende juridiske landskab, med et skarpt fokus på IP-rettigheder, herunder hvordan man beskytter AI-output og undgår krænkelser.
  • Den nye AI-forordning og dens betydning.
  • Værdifulde råd om risikostyring, herunder anbefalinger til politikker og retningslinjer, som virksomheder kan implementere for at navigere sikkert i AI-verdenen.

Mødelokale 4