Taler

Dan Stjerne Ejsing

Virksomhedskonsulent | Erhvervshus Midtjylland

Biografi

Dan har en omfattende erfaring med digitalisering fra tidligere ansættelser, hvor han har arbejdet med alt fra websites, e-handel og leadgenerering til CRM, online markedsføring, sociale medier og effektiv dataudnyttelse. Han tilbyder sparring og vejledning til virksomheder, der ønsker at forbedre deres digitalisering, implementere nye teknologier, optimere online markedsføring eller udvikle websites og e-handel. Dan lytter gerne til udfordringer og planer og kan gøre komplekse tekniske begreber mere forståelige. Derudover kan han hjælpe med at identificere relevante tilskudsmuligheder og trække på et omfattende netværk.

 

Som tidligere iværksætter med to IT-virksomheder har Dan haft ansvar for planlægning, udvikling og drift af forskellige online systemer og han har også flere års erfaring som IT-chef hos Smukfest, hvor han opnåede stor viden om udvikling og implementering af IT-løsninger i en dynamisk organisation. Dans uddannelsesbaggrund inden for salg og multimediedesign suppleres af erfaring som konsulent hos et stort digitalt bureau, hvor han har arbejdet med opsøgende salg, leadgenerering og digital foretningsudvikling i virksomheder af forskellige størrelser.

Oplæg

“Finansieringsmuligheder: Bring din virksomhed ind i fremtiden via AI og andre digitale muligheder”.

Overvejer du et AI eller IT projekt, men spekulerer over finansieringen? Fra erhvervshusene er der mulighed for forskellige puljer, både for kompetenceudvikling og medfinansiering.

Hør Dan’ oplæg, og bliv klogere på mulighederne med den Europæiske Digitale Innovation Hub: ”Techcircle” og programmet SMV Digital, og hvordan de kan hjælpe din virksomhed videre med både kompetenceudvikling og medfinansiering.

—–

Udover deltagelse af Dan fra Erhvervshus Midtjylland, vil du også kunne møde konsulenter fra Erhvervshus Fyn til AI DAY.

 

 

Lyder det spændende?

Gå ikke glip af Henriks oplæg til AI DAY.

11:30-12:15

Finansieringsmuligheder: Bring din virksomhed ind i fremtiden via AI og andre digitale muligheder

Overvejer du et AI eller IT projekt, men spekulerer over finansieringen? Fra erhvervshusene er der mulighed for forskellige puljer, både for kompetenceudvikling og medfinansiering.

Hør Dan' oplæg, og bliv klogere på mulighederne med den Europæiske Digitale Innovation Hub: ”Techcircle” og programmet SMV Digital, og hvordan de kan hjælpe din virksomhed videre med både kompetenceudvikling og medfinansiering.

Dan Stjerne Ejsing | Virksomhedskonsulent| Erhvervshus Midtjylland

Mødelokale M4