Tilmelding for studerende

Forhistorie:

Til AI DAY 2023 besluttede Nioba/AI DAY teamet, at invitere studerende, der har AI som fokus til deres uddannelse, med til AI DAY. Tanken var simpel, at som studerende havde vi ikke selv muligheden for, at deltage til konferencer. Nu står vi selv som arrangører, og vil gerne give den mulighed til motiverede studerende, der gerne vil være dygtigere til AI.

Vi har i år besluttet os at gøre det samme. Nioba/AI DAY betaler for billetterne, og vi har sat op til 20 billetter på højkant.

Nedenfor kan du læse nogle udtalelser fra studerende, der benyttede sig af samme mulighed sidste år.

For studerende

Er du interesseret i AI ofg er det måske del af din uddannelse eller et fokus under uddanenlsen? Og kunne du tænke dig at komme med til AI DAY 2024, og få vigtig og spændende viden om AI, hvad du skal bruge den til, og hvordan den kommer til at ændre måden, vi tænker på nu og i fremtiden?

Vi tildeler gratis billetter til AI DAY, til motiverede og interesserede studerende, der gerne vil deltage til AI DAY for at få ny og stærk viden.

Ansøg om at få en billet til AI DAY:

AI skal på en eller anden måde, være del af din uddannelse, eller fokus for en opgave. Dvs. konferencen skal give en merværdi for din uddannelse.

  • Send en kort motiveret ansøgning om hvorfor du vil deltage og hvilke sessions du gerne vil høre (og måske hvorfor). Bare 50-100 ord. Vi gennemgår alle ansøgningerne enkeltvis.
  • Et link til en opdateret LinkedIn profil (så vi kan verificere dine informationer).

Hvis du bliver udvalgt:

  • Forventer vi at du liker/følger vores Facebook og LinkedIn side og deler et opslag om at du deltager til AI DAY 2024, evt. via en deling af en af vores opslag.
  • Siger ja til nyhedsmails
  • At du efter konferencen, hvis deltagenlsen var en positiv oplevelse, giver os en udtalelse vi kan bruge efterfølgende.
  • Nioba/AI DAY betaler din billet, og sender dig tættere på konferencen flere informationer.

Udfyld formularen nedenfor, for at få muligheden for at deltage i AI DAY 2024.

Som studerende var det et privilegium at få en gratis billet til AI Day 2023. Et fedt arrangement med spændende indsigter i erhvervslivets syn på og brug af AI - plus god forplejning. Jeg kom hjem med ny inspiration og en masse noter.

Maj Tofting

Stud. Digital Design, Aarhus Universitet

AI Day 2023 bød på en fantastisk indsigtsfuld oplevelse, som normalvis ville være utilgængelig for studerende som mig. Det var utroligt givende, for ikke at nævne inspirerende, at få et direkte indblik i aktuelle AI anvendelser, formuleret gennem prominente profiler inden for feltet. AI DAY har dannet et solidt fundament for yderligere udforskelse i mine studier, og kan varmt anbefales til alle studerende med en spirrende interesse for AI.

Gabriel Høst Andersen

Stud.cand.it Digital Design

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.