OM AI DAY – fremtiden var i går

AI DAY 2024 // DGI-huset Aarhus

AI Day 2024 – Fremtiden er her

AI Day sætter igen spot på det mest spændende emne i dag: Kunstig intelligens. Vi har udvidet vores program og plads for at tilbyde endnu flere indsigtsfulde sessioner og workshops. Konferencen er designet til at være din platform for udveksling af spørgsmål, ideer og viden inden for AI.

Fire Temaer, Uendelige Muligheder:

Generativ AI: Lær hvordan generative AI-modeller som ChatGPT kan transformere indholdsproduktion og skabe nye forretningsmuligheder.

Innovation/Fremtid: Få indsigt i, hvordan AI vil forme fremtidens teknologi og samfund, og hvordan din virksomhed kan forberede sig på kommende trends.

AI Use Cases: Se konkrete eksempler på, hvordan AI allerede anvendes i forskellige brancher for at optimere processer, forbedre beslutningstagning og drive innovation.

AI & Robotics: Udforsk samspillet mellem AI og robotteknologi, og forstå, hvordan denne kombination kan revolutionere produktion, sundhedspleje og mange andre sektorer.

Viden, Inspiration & Netværk

Mød fremtrædende eksperter fra ind- og udland og pionerer inden for AI, som vil dele deres viden og erfaringer. Få hands-on erfaring gennem workshops, og udvid dit netværk med ligesindede professionelle.

AI & danske virksomheder

Bliv klar til fremtiden ved at forstå, hvordan AI kan optimere din virksomheds operationer, øge effektiviteten og drive innovation. Deltag i sessioner specielt designet til marketing- og kommunikationsfolk, og få uvurderlige indsigter i AI’s anvendelse i erhvervslivet.

Tilmeld dig AI Day 2024

Vær en del af den teknologiske transformation, der er i gang. Uanset om du er en erfaren teknisk specialist, er virksomhedsleder, kommunikationsmedarbejder, eller blot nysgerrig på AI, giver AI Day dig en unik mulighed for at dykke ned i AI-verdenen og få den viden, du har brug for.

Fremtiden er nu

AI Day er ikke bare en konference – det er et møde mellem erfaring og innovation, hvor nutiden møder fremtiden. Tilmeld dig nu og bliv en del af AI-revolutionen i Danmark.

Dag

Speakers

Sessioner

Deltagere

Talere for AI DAY 2024 – se dem her

Event Galleri