OM AI DAY

23. november 2023 // DGI-huset Aarhus

En fremtid med AI

AI DAY sætter spot på det, vi alle sammen taler om lige nu: Kunstig intelligens. Og selvom mulighederne og fordelene er mange, hober  udfordringerne og forvirringen sig hurtigt op. Hvad kan vi? Og hvor begynder vi? AI DAY er derfor specielt designet til at være en samlet platform for udvekslingen af spørgsmål, ideer og viden inden for AI-sfæren.

Konferencen, der afholdes i Aarhus, står på de tre ben, forstå, lær’ og skab. Det gør den, fordi vi tror på, at vejen mod AI kræver et 360 graders perspektiv. Før vi kan begynde at skabe og anvende AI, har vi brug for en grundlæggende forståelse for dets udvikling og indvirkning på mennesket. Samtidig mener vi, at forståelse skærpes gennem praktisk læring og hands-on erfaring, som kan integreres ind i vores specifikke arbejdsrutiner.

Konferencen skal engagere et mangfoldigt publikum bestående af industriledere, nysgerrige, beslutningstagere og fagfolk. Derfor byder programmet på mange forskellige sessioner, der dykker ned i alt fra den praktiske anvendelse af AI-værktøjer til de bredere socioøkonomiske spørgsmål, etiske overvejelser og ansvarlig brug af kunstig intelligens.

Viden, inspiration & netværk 

På AI DAY vil du møde fremtrædende industrieksperter, specialister og pionerer inden for AI-området, som vil lede diskussioner, dele casestudier og tilbyde tankevækkende indsigter i de nuværende tendenser og fremtidsudsigter for AI. Al den viden du behøver – samlet på ét sted.

Konferencen er også din mulighed for at udvide dit netværk, dele ideer og skabe værdifulde forbindelser, der kan åbne døre for din eller din virksomheds videre udvikling.

Vi vil inspirere dig til at tage aktiv del i den igangværende teknologiske transformation, og vi tror på, at din deltagelse er med til at definere retningen for den teknologiske udvikling.

Uanset om du er en erfaren teknisk specialist, der søger at være på forkant, en virksomhedsleder, der ønsker at inkorporere AI i din strategi eller entusiast, der ønsker en dybere forståelse for landskabet, tilbyder AI DAY en unik mulighed for at dykke ned i AI-verdenen.

AI & danske virksomheder

I dagens hurtigt udviklende teknologiske landskab er det afgørende for virksomheder at holde sig up-to-date med udviklingen. Vores konference er en ideel mulighed for virksomheder til at dykke ned i verdenen af AI og AI teknologi. Ved at deltage vil virksomheder få uvurderlige indsigter i, hvordan AI kan optimere operations, øge effektiviteten og drive innovation.

Udviklingen af AI og lanceringen af intelligente sprogmodeller som ChatGPT har bl.a. stor betydning for marketing- og kommunikationssektoren. Derfor har vi inkluderet sessioner, der specifikt henvender sig til fagfolk inden for disse områder.

Uanset om du ønsker at optimere dine digitale marketingkampagner, automatisere rutineopgaver, udnytte AI til at få dybere forbrugerindsigt eller blot har brug for at forstå, hvad AI er, vil denne konference give dig de nødvendige værktøjer og viden.

At deltage i denne AI DAY kan være et strategisk træk for enhver virksomhed, der ønsker at udnytte AI for at forblive konkurrencedygtig og fremtidsklar.

 

Fremtiden er nu

Uanset om du er en erfaren professionel eller nybegynder inden for kunstig intelligens, vil AI day give en unik mulighed for at drage fordel af brancheledernes kollektive viden. Konferencen er ikke bare en diskussion – det er et møde mellem erfaringer og insights, et sted, hvor nutiden møder fremtiden.

Tilmeld dig til en hel dag med læring, netværk og inspiration, når vi sammen navigerer rundt i mulighederne og ansvarsområderne i AI’s tidsalder. AI DAY er begivenheden for alle, der gerne vil være en del af AI-revolutionen i Danmark.

Dag

Speakers

Sessioner

Deltagere

Jeg tror på, at AI bliver en game-changer i fremtiden ... Jeg har oplevet, hvor meget ChatGPT kan effektivisere softwareudvikling, og hvor stor en hjælp det kan være til selv opgaver, man ikke lige regner som oplagte for en LLM.

Henrik Christiansen - deltager til Ai Day

IT chef, Vindenergi Danmark

Talere

Christiane Vejlø

Christiane Vejlø

Direktør & Fremtidsanalytiker

Mikael Lemberg

Mikael Lemberg

AI Artist & Prompt Designer

Suzanne Lauritzen

Suzanne Lauritzen

CEO & founder | raffle.ai

Anders Bæk Møller

Anders Bæk Møller

Tech & AI invester og analytiker

Event Galleri