Taler

Vil du vide mere?

Social

Benjamin Ejlertsen

Founder | Senior Data Scientist | AI-Konsulenterne

Biografi

Benjamin har 6 års erfaring som selvstændig AI/ML-konsulent inden for NLP, computer vision og lydbehandling. Gennem hans firma, Convai, har han udviklet avancerede AI-løsninger for virksomheder som TDC Net, Semler og Apple.

Det seneste år har han haft stort fokus på sikre og mere tekniske implementeringer af GenAI Chatbots, bl.a. skrivsikkert.dk, men også til diverse kunder i AI-Konsulenterne. Igennem hans tid som konsulent har han opnået banebrydende resultater inden for dansk tekstanalyse og udviklet nye AI-algoritmer til spil, der er bedre end mennesker, udelukkende med visuelt input.

Benjamin har arbejdet med neutrale netværk, transformer-netvbærk og andre avancerede teknologier, hvilket har resulteret i øget forretningsvækst og forbedret brugeroplevelse. Jeg er passioneret omkring maskinlæring og elsker at udforske nye AI-løsninger. Jeg driver også et projekt med Sonohaler, hvor vi bruger maskinlæring til at analysere inhalering af astmamedicin, hvilket hjælper patienter  på vej med mere korrekt behandling. 

Oplæg

“AI i øjenhøjde: Brugervenlige løsninger med AI-Assistenter”

 

Lyder det spændende?

Gå ikke glip af dette oplæg!