Program

AI og Innovation

I dagens hastigt udviklende forretningsverden spiller innovation en afgørende rolle i at opnå konkurrencefordel og vedvarende vækst. Kunstig intelligens (AI) har vist sig at være en katalysator for innovation på tværs af industrier. Den transformative kraft af AI kan gøre en markant forskel på det innovative område ved at åbne døre til nye muligheder, accelerere udviklingscykler og levere dybdegående indsigt.

En af AI’s bemærkelsesværdige evner, er dens evne til at automatisere repetitive opgaver og frigøre menneskelige ressourcer til mere kreativt og værdiskabende arbejde. Dette gør det muligt for medarbejdere at fokusere på idégenerering, eksperimentering og udvikling af innovative koncepter.

Sammen udforsker vi , hvordan du kan drage fordel af AI’s evner til at inspirere og fremme innovation i din virksomhed.

Nysgerrig på området indenfor AI og Innovation?

10:15-11:00

Microsoft CoPilot og hvordan det kommer til at ændre måden, vi arbejder på.

I denne præsentation vil Kåre give dig en grundlæggende introduktion til Generative AI og forklare, hvad Store Sprogmodeller er og kan. Vi vil også se på, hvordan denne teknologi og dens evner potentielt kan ændre måden, vi interagerer med systemer på, og hvordan dette kan have en dybtgående indvirkning på, hvordan kunder, brugere og medarbejdere forventer, at deres interaktion med systemer fungerer, lige fra opsætning til samtale.

Vi vil samtidig udforske, hvordan Generative AI kan bruges til at løse forretningsmæssige behov, udtrykt i almindeligt forretningssprog.

Kåre vil eksemplificere den potentielle værdi af Generativ AI ved hjælp af kundeeksempler, herunder også et perspektiv på ansvarlig AI, og hvordan kunder og partnere implementerer deres Co-pilots.

Målgruppe: 
Målgruppen for denne præsentation er meget bred og omfatter alt fra C-niveau beslutningstagere til AI- og dataarkitekter.

Deltagerne vil forlade denne præsentation med et perspektiv på Generative AI og det potentielle paradigmeskift, vi oplever. Vi kommer omkring, hvad Generativ AI er nyttigt til, og hvad det ikke er.

Kåre Rasmussen  | Cloud Solution Architect  | Microsoft

Hal B

10:15-11:00

Google's Generative AI Platform

Generative AI skal være tilgængeligt for alle, både for dem som kan løse en differentialligning med bind for øjnene og dem som vil igang på en nem og hurtig måde. Google har et bredt portfolio af GenAI løsninger til alle.
I denne præsentation vil vi gennemgå nogle grundprincipper omkring GenAI, før vi dykker ned i live-demoer af de forskellige løsninger som Google tilbyder.

Stefan Veis Pennerup | Partner Engineer, Google Cloud Danmark. 

Mødelokale 5

11:15-12:00

Teknologier der vil forme fremtiden

Hvilken rolle får Personal AI de næste 3 år?
Hvilket konsekvenser vil AI få for den økonomiske vækst i verden?
Hvordan vil kunstig intelligens ændre arbejdsmarkedet?

I dette oplæg vil Lars Tvede kaste lys over AI’s vanvittige muligheder og de teknologier, der vil forme fremtiden. Glæd dig til vilde eksempler og revolutionerende innovationer. 

Et casefokus i Lars Tvedes præsentation vil være platformen, Supertrends. Han vil give indblik i, hvordan Supertrends udnytter AI-teknologi til at analysere, forstå og forudsige komplekse tendenser, begivenheder og innovationer på tværs af globale markeder. Det vil give en forståelse af, hvordan AI er i stand til at revolutionere vores tilgang til information, innovation og beslutningstagning.

NB: Lars er med Online fra Schweiz.  

GRATIS

Alle deltagere til AIDAY vil få en gratis adgang til Supertrends i to måneder, så der vil være rig lejlighed til at afprøve SuperTrends, også inden konferencen.

Hal B

11:15-12:00

AI's Udvikling - fra 2017 til ‘nu’ til 2030

Kom med når Suzanne fra raffle.ai giver dig et overblik over AI's udvikling fra 2017 og til nu. Vi dykker ned i de helt essentielle spørgsmål, som presser sig på i en verden i forandring.

Hvordan forholder vi os til AI? Hvor langt er vi egentlig nået? Og hvor kommer vi hen de næste 6 år?

Suzanne Lauritzen | CEO raffle.ai

Mødelokale 5

13:00-13:45

AI Bølgen - den store teknologiske revolution

Den største teknologiske revolution, der nogensinde har ramt menneskeheden. Vi går op i helikopter-perspektivet og får en 360 graders rundvisning af, hvordan AI vil forandre vores verden i en ufattelig grad herfra.

Anders Bæk Møller  | Podcastvært, analytiker & investor

Hal B

14.00-14.45

AI-Powered Productivity: The Role of Microsoft Copilot

I denne session dykker vi ned i, hvordan Microsoft Copilot, en AI-drevet assistent, kan bidrage til øget produktivitet. Vi vil forklare de underliggende teknologier, der driver Microsoft Copilot, herunder maskinlæring og naturlig sprogbehandling.

Derudover vil vi også udforske integrationen af Copilot med Microsoft 365 og Office pakken.
Vi vil demonstrere eksempler på, hvordan Copilot kan forstå kontekst og give brugbare bidrag til produktiviteten i Office programmerne.

Vil du vide lidt mere om hvad CoPilot er, så se demonstrationen her:

Peter Schmidt | Indehaver Neoconsulting og Microsoft MVP

Mødelokale 6

15:00-15:45

AIs seneste udvikling – ChatGPT, etiske retningslinjer og EU AI Act.

Deltagerne vil få en gennemgang af praktiske erfaringer med implementering af en række AI / LLM projekter.

  • Hvad er mulige udfordringer?
  • Hvordan sikres hensyntagen til etiske retningslinjer, virksomheds policies og den kommenden EU AI Act?
  • Hvordan sikre jeg mig at AI implementeres på en ansvarlig
    måde? 

Praktiske og internationale eksempler fra Fujitsu, Prometric samt lokalt fra Rigshospitalet, vil give deltagerne good use cases inspiration til egne AI projekter.

Oplægget henvender sig til et bredt publikum, ex. bestyrelsesmedlemmer, virksomhedsledere, forretningsledere, AI projekt ledere, compliance og juridiske afdelinger.

Mikael Munck | CEO og founder, 2021.ai

Mødelokale 6

AI Nyheder

Kan du heller ikke få nok af kunstig intelligens? Dyk ned i de forskellige emner på vores blog.